Agerbæk Firmatøj fører alle de kendte brands

Hos Agerbæk Firmatøj er det ikke bare vores arbejde men også vores passion at designe de mest unikke firmauniformer med udgangspunkt i de allerbedste brands til alle vores erhvervsdrivende kunder.

Vi har formentlig noget, der minder om Vendsyssels bredeste kundegrupper, når det kommer til antallet af brancher, og vi designer derfor også praktisk talt uniformer til alle typer erhverv.

Så ligegyldigt om du er en dyrt betalt revisor eller advokat, om du sidder bag kassen i Netto eller arbejder hos politiet, om du er pilot, kok eller håndværker, så sidder vi også med den helt perfekte løsning til dig og dine medarbejdere.


Det er derfor vi gennem årene har udviklet et så bredt sortiment, der består af helt op til 36 brands, som vi har til vores helt frie disposition, når vi skal levere tøj til de danske virksomheder.

Herunder kan du klikke rundt og læse om de forskellige brands. Du er også altid velkommen til at ringe til os, eller på anden måde kontakte os, hvis du ønsker professionel hjælp til at sammensætte jeres næste uniform.

Se alle vores brands i vores showroom & tøjbutik i Brønderslev

Vores tøjbutik Brønderslev (Nygade 23, KL) er altid åben for offentligheden, hvis du som privatperson mangler et par sikkerhedssko, eller du som chef skal have et nyt jakkesæt. På den måde er ingen opgaver hverken for store eller for små til os. Du er mere end velkommen!

Samtidig tjener butikken det formål, at den fungerer som showroom for vores erhvervskunder, der udgør selve hjørnestenen i vores forretning.

Her kan alle dine medarbejdere få lov at prøve vores brands, samtidig med du kan se, hvordan vi arbejder i praksis. Vi kan tage mål af dig og dine ansatte, og du kan se vores trykkeri, hvor du henholdsvis kan få trykt eller broderet dit navn, firmalogo eller andre æstetiske detaljer på tøjet.

Vi glæder os meget til at se dig. Ring gerne inden, så vi kan forberede os på du kommer.

De Bedste Hilsner
Marianne og Rikke