Alberto Jeans

Med Alberto Jeans ved du, hvad du får! Her er et brand, som stiler efter at være klassiske og moderne på samme tid. I sig selv en svær opgave må man sige, men her hos Agerbæk Firmatøj er vi så begejstret for Alberto Jeans, at vi bare måtte have dem på lager!

Alberto laver flere forskellige slags jeans, hvor særligt denim-versionerne har vist sig at være mere end almindelige populære, fordi de bl.a. fås i så mange forskellige, pæne, klassiske og neutrale farver.

Intet under, at Alberto de seneste 90 år har udviklet sig til at være ét af de mest populære europæiske brands inden for profiltøj.

Vi sælger udvalgte produkter af Alberto til nogen af Nordjyllands skarpeste priser, og vi står altid til rådighed i vores showroom i Nygade 23, Brønderslev, hvis vi skal finde de jeans, der passer bedst til dig.

Vi forhandler også bukser fra Sunwill og Meyer, og hvis du samtidig skal have jeans til dine kvindelige ansatte, kan vi anbefale MerryTime og Minus.

Alberto Jeans - prikken over i'et i enhver arbejdsuniform

Albertos Jeans har i mange år været en central del af mange forskellige virksomheders arbejdsuniformer. Det har de, fordi de både kan bæres sammen med en t-shirt, en skjorte eller sågar en blazer.

Mange af Albertos Jeans bliver anvendt som en del af servicemedarbejdernes arbejdsuniform i detailbutikker, fordi de f.eks. tåler at blive en smule beskidte, uden man af den grund ser mindre præsentabel ud.

Vi, hos Agerbæk Firmatøj, står altid klar med gode forslag til, hvordan jeres arbejdsuniform kunne se ud – og evt. kombineres med Alberto.

Vil du have Alberto Jeans?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders arbejdsuniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Alberto jeans.

Skal Alberto også være en del af jeres arbejdsuniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder: