ANGLI Skjorter

ANGLI Skjorterne er med deres knapt 80 år på bagen et af de mere hæderskronede mærker inden for skjortebranchen.

I 2015 blev de opkøbt af Connexion Tie, der også er leverandør hos Agerbæk Firmatøj, og de har videreført arven fra det klassiske ANGLI brand.

ANGLI skjorterne fås både i classic- og slim editions, ligesom de fås i flere forskellige varianter af henholdsvis den klassisk hvide- og den klassiske lyseblå farve.

Designmæssigt findes de også i flere forskellige variationer. Du kan bl.a. vælge mellem en ensfarvet, en prikket, en mønstret og en stribet udgave.

ANGLI er designet til de medarbejdere, som sidder på kontor, sidder i møde eller har direkte kundekontakt.

En klassisk businesskjorte, som vi hos Agerbæk Firmatøj varmt kan anbefale til langt de fleste profilarbejdspladser.

ANGLI Skjorter passer godt sammen med slips eller butterfly

ANGLIs Skjorter- specielt udgaven med det ensfarvede design – matcher rigtig godt sammen med et slips eller en butterfly fra Connexion Tie. Det er også derfor mange virksomheder vælger ANGLI, når de skal have en fælles firmauniform.

Den kontrasterer stort set alle farver, har et nydeligt og stilfuldt men alligevel neutralt udseende, og den egner sig godt til både brodering og tryk, hvis du vil have dit firmalogo eller andre detaljer på.

Hvis du gerne vil se på nogle andre skjorter, forhandler vi også Bosweel, Eterna og Seven Seas.

Vil du købe ANGLI Skjorter?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler ANGLI Skjorter.

Skal ANGLI også være en del af jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder: