Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

BELIKA

Må vi klæde dine ansatte på med strik fra Belika?
FIRMASTRIK

BELIKA

I Belika finder du et ganske tidsløst brand, som siden 1933 har produceret det ene vidunderlige produkt efter det andet. Det unikke ved deres striktrøjer er, at de er fremstillet med en særlig uld og nogle specialfremstillede kunstfibre, der giver dem en helt ekstraordinær slidstyrke.

Så hvis du ikke hører til typen, der mener, at tøj skal gå i stykker et år, efter du har købt det, så er her det helt rigtige tøjbrand for dig.

Du får først og fremmest noget tøj, hvor der på intet tidspunkt i produktionsprocessen er blevet gået på kompromis med kvaliteten. Der har været 100 % fokus på funktionalitet og komfort.

De henvender sig som udgangspunkt mest til herrer, og deres kerneprodukter består primært af sweatshirt, pullovers, cardigans og rullekraver, som både kan anvendes til arbejde og til hverdagsbrug.

Broderi På Strik

Vi kan brodere dit navn og firmalogo på stort set alle slags tekstiler - og selvfølgelig også strik!

Belika striktrøjer - Den Perfekte Pullover Til Enhver Uniform

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj falder valget ofte på Belikas striktrøjer, når vi skal sammensætte en firmauniform til vores kunder. De passer både godt sammen med t-shirts og skjorter, de er nemme at få broderet sit firmanavn- og logo på, og kan holde til ekstraordinært mange vaske.

Med andre ord, så vil deres striktrøje være et kvalitetssupplement til enhver firmauniform.

Hvis du er til strik, bør du også tjekke Clipper og CC55 ud.

Vil Du Købe Belika?

Belika strik
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler ANGLI Skjorter.

Skal ANGLI også være en del af jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder:
Belika strik