Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

BELSAC

Fuldend din firmauniform med accessories fra Belsac.
TASKER, PENGEPUNGE, HANDSKER

BELSAC

Endelig et brand kun til kvinderne! Belsac er en af de bedste taskeproducenter, som er til at opspore nord for alperne, hvorfor deres accessories ganske enkelt også er et must have i enhver dedikerede businesskvindes garderobe.

Her får du nogle accessories, som både signalerer professionalisme og femininitet. Med sine 40 år på bagen har de udviklet et bredt sortiment af både tasker, handsker og pengepunge, ligesom hovedparten af disse er produceret med kalveskind fra Italien – en lækker detalje. Alt sammen er selvfølgelig kun designet til kvinder.

Her får du et glimt af dansk design, når det viser sig fra sin bedste side. Nogle professionelle accessories, som naturligvis også hører sig til på enhver professionel arbejdsplads.

Profiltøj Til Kvinder

Agerbæk Firmatøj er en af landets førende forhandlere af Profiltøj Til Kvinder.

Belsac Fuldender Din Firmauniform

Agerbæk firmatøj
Én ting er at have styr på, hvilke signaler firmaets ansatte udsender. Det kan du bl.a. gøre  ved at stille krav til deres påklædning, når de f.eks. er på kundebesøg.

Noget andet er, at det kan være svært at kontrollere i praksis, hvis du ikke har gennemtænkt alle detaljer.

Belsacs tasker fuldender din virksomheds firmauniform, fordi du på den måde kan være sikker på, at dine ansatte aldrig møder op med en Hello-Kitty taske på kundebesøg. Og det er vel egentlig også værd at tage med?

Hvis du så samtidig skal købe tasker til dine mandlige medarbejdere, så anbefaler vi, du kigger på SADDLER.

Vil Du Købe Belsac?

Belsac
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Belsac.

Skal det også være en del af din firmauniform? Udfyld da venligst formularen herunder.
Belsac