Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

BOSWEEL

Køb Bosweel og alt dit Profiltøj hos Agerbæk Firmatøj.
BUKSER, JAKKESÆT; SKJORTER

BOSWEEL

Bosweel har erklæret sig selv for Danmarks sidste uafhængige skjorteproducent! De har overlevet mere end 75 års skiftende tendenser inden for modebranchen, men er stadigvæk den dag i dag én af de mest etablerede skjorteproducenter herhjemme.

Mens resten af industrien har bevæget sig mere og mere henimod masseproduktion, har de til stadighed formået at snige sig ind i mængden som den dreng i klassen, der altid formår at gøre tingene på sin egen måde.

Her er det frem for alt kvaliteten, som er i fokus. Derfor bruger de også kun de allerbedste metervarer, og hver enkelt skjorte gennemgår en produktionsfase i 70 forskellige trin, før de bliver sendt ud til Agerbæk Firmatøj. De fås både med classic-, modern- og slim fit pasforme.

Bosweel signalerer personlighed og maskulinitet. De signalerer ambition og power, og derfor hører de også ubetinget til i enhver kvalitetsbevidst herregarderobe.

Jakkesæt & Skjorter med Logo

Vi kan brodere dit firmas logo på alle slags tekstiler, herunder skjorter og jakkesæt, uden stoffet går i stykker.

Bosweel Skjorte - med Jakke & Slips

Agerbæk firmatøj
Bosweels skjorter er til de profilarbejdspladser, hvis ansatte konstant er eksponeret for offentlighedens overvågne adfærd. De har nær kundekontakt eller færdes meget i det offentlige rum. De er hele tiden på godt og ondt repræsentanter for virksomhedens brand. Derfor skal de signalere professionalisme, modernisme og dedikation.

Vi hos Agerbæk Firmatøj har ofte brugt deres skjorter i kombination med et slips fra Connexion Tie og en blazerjakke fra Sunwill, men mange af vores kunder mener også, at de kan bære sig selv. I så fald hjælper vi gerne med tryk eller brodering af jeres firmalogo.

Vil Du Købe Bosweel?

Bosweel
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Bosweels skjorter.

Skal de også være en del af jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder:
Bosweel