CC55 - Clipper firmastrik

C.C. Fifty-Five (CC55), som er ejet af danske Clipper A/S, producerer klassisk erhvervsbeklædning samt firmauniformer med udgangspunkt i deres store ekspertise inden for strik, som er deres foretrukne metervare.

De håndplukker det bedste garn fra de italienske alper, som efterfølgende bliver fragtet til deres produktion i Letland. Her strikker de både tøj til herrer og damer på originale Stoll-maskiner.

Deres sortiment består primært af trøjer, pull-overs, cardigans, poloer og endda nederdele. Således udgør deres produkter de perfekte komponenter til en arbejdsplads, som skal have sammensat en uniform, der både passer til firmaets mandlige og kvindelige ansatte.

Vi hos Agerbæk Firmatøj har flere gange anvendt C.C. Fifty-Five i kombination med andre brands til forskellige virksomheders firmauniformer, og det har vi, fordi vi anser det for at være et mærke af allerhøjeste kvalitet. Hvis du er til strik, anbefaler vi også du kigger på Belika og Clipper.

CC55 giver garnets glæder videre til både herrer og damer

CC55 er et ideal mærke til enhver firmauniform, fordi de udnytter alle metervarernes kvaliteter på en optimal måde. F.eks. sikrer den rette mængde uld, at din firmauniform:

  1. Er isolerende og tempereret
  2. Holder pasformen
  3. Holder sin farve
  4. Er smudsafvisende og naturligt selvrensende.


Med andre ord er du på alle måder sikret en behagelig firmauniform, og hvad kan man i virkeligheden så mere forlange? 

Skal du bruge CC55 til din firmauniform?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler CC55.

Skal vi også sammensætte jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder: