Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

CLIPPER

I Clipper Finder Du Et Af Landets Mest Hæderskronede Profiltøj Brands.
TRØJER, PULLOVERS, CARDIGANS

Clipper Firmastrik

Ligegyldigt om du arbejder i en detailforretning, på et lager eller har meget direkte kundekontakt, så har Clipper produceret strik, der er specielt tilpasset til din branche.

De giver enhver medarbejder muligheden for at føle sig velklædt, uanset hvilken funktion han eller hun varetager, og det betyder ultimativt også, at de vil levere et bedre stykke arbejde.

Hvem Designer Din Firmauniform?

Siden roder konge var knægt, har Agerbæk Firmatøj specialiseret sig i at designe firmauniformer. Må vi også designe din?

Clipper Til Enhver Firmauniform

Clipper strik
Clipper er et af Europas førende brands inden for herrestrik – én af få danske producenter, som ikke bare har fået sit internationale gennembrud, men som også berettiget har tilkæmpet sig et beundringsværdigt ry som nogen, man virkelig bør se op til i branchen.

Her finder du et kvalitetsbrand fra ende til anden, som både producerer jakker, sweatshirts, pullovers, poloer, t-shirts, cardigans og huer. Der er fokus på detaljen i alle komponenter af produktionen, hvor det særligt er det klassiske håndværk og kombinationen med de bedste metervarer, der danner fundamentet for disse tidsløse klassikere.

I og med de også er moderselskabet bag andre brands, herunder Belika Skjorter og CC55, som vi også fører hos Agerbæk Firmatøj, er de uden tvivl én af de største leverandører af firmatøj i landet – og vi er meget stolte af at have dem hos os.

Vil Du Købe Clipper B2B?

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Clipper.

Skal vi også sammensætte jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder:
Agerbæk firmatøj

Vi Elsker Strik

Herunder kan du se mere af vores strik - sammen med vores øvrige profilbeklædning.