Craft Sportstøj

Craft er en af de mest anerkendte leverandører af sportstøj i verden, og det er med god grund!

Vi hos Agerbæk Firmatøj forhandler primært Craft sportstøj, fordi vi oplever, at mange af vores kunders medarbejdere finder det mere behageligt at arbejde i sportstøj.

F.eks. tilbyder Craft en ganske glimrende serie af termoundertøj, der er syet med fugttransporterende metervarer, der sikrer optimal åndbarhed, hvad enten man arbejder eller dyrker sport. 

Samtidig er Craft storleverandør af både vinterjakker og fleecejakker, ligesom du også burde kigge på deres udvalg af regntøj – specielt hvis du selv eller dine medarbejdere arbejder udenfor.

I Craft finder du et kvalitetsmærke inden for sportswear, som har mange produkter, du med fordel kunne tilføje til din skuffe med arbejdstøj – og hvis du er en god chef, så køber du det også til dine ansatte.

Craft sportstøj til hele efterskolen

Hos Agerbæk Firmatøj modtager vi ofte henvendelser fra efterskoler og højskoler, som spørger, om vi også kan levere sportstøj til hele deres skole.

Og svaret er ja! Vi er leveringsdygtige i al slags sportstøj, der er produceret af Craft, og vi kan få det hjem i lige så store mængder, som der er behov for.

Vi kan sågar tage mål af alle jeres elever, så I er sikre på at få de rigtige størrelser.

Vi kan også trykke jeres skoles og elevernes eget navn på hvert enkelt stykke tøj, ligesom vi endelig kan vi bringe det hele direkte til jeres dør.

Vi er også leveringsdygtige i sportstøj fra Geyser.

Mangler du Craft sportstøj?

Mangler du Craft sportstøj til jeres efterskole, håndboldklub eller arbejdsplads DHL-stafet?

Vi står altid til rådighed. Alt du skal gøre er blot at udfylde kontaktformularen herunder: