Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

ETERNA SKJORTER TIL DAMER

Ambitiøse Kvinder går med ETERNA.
SKJORTER, KJOLER

ETERNA Til Damer

ETERNA Skjorter til Damer er lig med god pasform og den mest ultimative high-end kvalitet, der findes inden for skjorteproduktion i Danmark.

Her er du altså på alle måder sikret, at dine kvindelige ansatte til hver en tid udstråler professionalisme og femininitet. Og hvis de i forvejen er dygtige, hvad kan man som chef så i virkeligheden mere bede om?

Eterna Skjorter til Damer er til alle kvinder, der er ansat på en  profilarbejdsplads, og som har nær kundekontakt. Skjorterne har tilmeld den fordel, at de er mere end almindelige strækbare, fås i mange, forskellige, kreative farvemønstre, og er i mange tilfælde også 100 % strygefrie.

Vi hos Agerbæk Firmatøj har utallige gange anvendt Eternas skjorter til damer som prikken over i’et i vores kunders firmauniformer, og det er ikke noget vi har tænkt os at stoppe med foreløbigt.

Når først du har prøvet en Eterna Skjorte vil du ikke gå i andet.

Skjorter Til Damer

Vi er leveringsdygtige i skjorter til damer i alle de kendte pasforme. Vil du have en profilaftale hos Agerbæk Firmatøj?

ETERNA Skjorter Til Den Ambitiøse Businesskvinde

Eterna Skjorter til Damer
Når vi hos Agerbæk Firmatøj forsyner vores kunder med Eterna skjorter til damer, så er det ofte i kombination med flere andre brands, der fuldender et samlet look, som virksomheden kan stå inde for.

Hvis du f.eks. skal lave en uniform til en stewardesse, en tjenerinde eller en receptionist, så kan Eterna skjorten måske med fordel kombineres med en nederdel fra Sunwill. Hvis du skal lave en uniform til en person som ofte er på kundebesøg, kan skjorten måske med fordel kombineres med en taske fra Belsac.

Køb ETERNA Skjorter Til Damer

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Eterna Skjorter til damer.

Skal de også være en del af jeres firmauniform?
Agerbæk firmatøj

Businesstøj Til Kvinder

Agerbæk Firmatøj er ledet af kvinder og drevet af kvinder. Du finder ikke en bedre samarbejdspartner til at dekorere dine kvindelige medarbejdere.