ETERNA Skjorter

Her er den ultimative skjorte til bankmanden, til revisoren, til advokaten og til piloten. 

Ja, ETERNAs Skjorter er faktisk specielt udviklet til alle, der har nær kundekontakt, og som bare gerne vil fremstå præsentabel, mens de kan mærke den behagelige følelse af ETERNA mod deres hud.

Deres skjorter fås i alle pasforme (slim, modern, regular- og comfort fit) samt i alle de klassiske farver, hvor særligt den traditionelle ensfarvede udgave hører til blandt de mere populære ETERNA Skjorter.

De kommer dog også i mønstrede, prikkede og ternede varianter.

Er det så derfor, at businssverden bare elsker ETERNA Skjorter?

Tja, måske. Eller måske er det fordi de er produceret af 100 % ren bomuld.

Måske skyldes det, at de i mange tilfælde er 100 % strygefrie.

Årsagerne kan være mange, så du må selv vælge. Der er i hvert ingen tvivl om, at her står du med et ultimativt tidsløst design, du kun vil snyde dig selv ved ikke at eje.

ETERNA skjorter i kombination med alle vores brands

Hvis ETERNAs Skorter skal være det bærende element i jeres nye firmauniform, bliver du nødt til at kombinere det med nogle andre brands, da skjorten sjældent fuldender en uniform alene.

Heldigvis er vi hos Agerbæk Firmatøj én af landets førende leverandører inden for profilbeklædning, hvorfor du frit kan vælge og vrage mellem vores leverandørers produkter.

F.eks. kunne en ETERNA Skjorte kombineres med et par bukser og en blazerjakke fra Sunwill, en butterfly eller slips fra Connexion Tie og et bælte og en taske fra SADDLER. Kun fantasien sætter grænser her.

Vil du købe ETERNA skjorter?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler ETERNA Skjorter.

Skal ETERNA også være en del af jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder: