HKS SIKKERHEDSSKO

Med HKS Sikkerhedssko er du sikret en fuldt ud funktionel sikkerhedssko, uanset hvor farligt terræn du bevæger dig i, og uanset hvor stor risiko dine fødder på daglig basis befinder sig i.

HKSDK er et dansk brand, som har specialiseret sig i at producere sikkerhedssko til de store produktionshaller, alle håndværkerfagene, og hvad enten du er politimand eller Falckredder. Hos HKS får du intet mindre og intet andet end 100 % fokus på sikkerhed og komfort.

HKS Sikkerhedssko er nogle af de mest innovative på markedet, idet de f.eks. allesammen indeholder såkaldte Air-såle, som gør skoene ekstra stødabsorberede og mere behagelige at have på.

Samtidig indeholder alle deres sikkerhedssko også et textil, der hedder KLIMAZONE, som giver fødderne noget ekstra åndbarhed i løbet af en lang arbejdsdag, og de indeholder ligeledes et tech-fiber, som gør det til en umulig opgave for søm og andre skarpe genstande at finde vej op gennem skoens bund.

HKS Sikkerheddssko - Til dig, der gerne vil passe på dine ansatte

Som arbejdsgiver har du et enormt ansvar for dine medarbejders velbefindende, og her kan du nå et stykke af vejen ved at købe HKS Sikkerhedssko.

Vi hos Agerbæk Firmatøj har mere end én gang brugt deres sikkerhedssko, fordi de nemt kan kombineres med andre brands, og på den måde blive til den perfekte firmauniform.

Vi er også leveringsdygtig i sikkerhedssko fra Airtox, NokNok og Sika Footwear.

HKS Sikkerhedssko direkte til din dør?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders arbejdsuniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler HKS Sikkerhedssko.

Skal vi også sammensætte jeres arbejdsuniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder: