Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

ID IDENTITY

Alle de bedste basicvarer kommer fra ID Identity.
SIMPELT MEN GODT

ID IDENTITY

ID Identity er et meget kendt og anerkendt dansk modebrand, hvis produkter består af alt lige fra t-shirts, poloer og jakker til bukser, trøjer og skjorter. De er samtidig også leveringsdygtige i windbreakers, veste og forklæder.

Med andre ord er der tale om et stort brand, hvis produkter favner så bredt, at ligegyldigt om du er kok, læge, bibliotekar eller noget helt fjerde, har de formentlig designet én eller flere kollektioner specielt målrettet din specifikke branche.

De producerer både tøj til mænd og kvinder – ja, endda til børn, og tøjet kan mikses i et stort set ubegrænset antal farver. Alle deres produkter bliver solgt til nogle særdeles overkommelige priser.

Vores erfaring hos Agerbæk Firmatøj er, at det specielt er service- og- lagermedarbejdere, der gerne vil gå med disse produkter.

Dermed er de sikret et brand, der ikke bare bruger år efter år på at jagte nye sæsoners trends, men i stedet forsøger at skabe Everyday Coperate Wear, der også holder på den lange bane.

Tryk & Logo på T-shirts

Vil du have trykt dit logo på dine t-shirts? Kontakt os da ->

ID Fuldender Din Uniform

ID identity
Gennem alle de år Agerbæk Firmatøj har eksisteret, har der næppe været et brand, som har indgået i så mange forskellige virksomheders firmauniform som ID Identity.

Det er et stilsikkert og basic brand, hvor særligt deres t-shirts passer godt sammen med Agerbæk Firmatøjs øvrige 30 brands. Du kan frit blande mellem dem alle, eller lade os gøre det, og på den måde få en perfekt firmauniform.

Hvis du samtidig ønsker, at få dit navn eller jeres firmalogo på tøjet, kan vi også være behjælpelige med det.

ID Forhandler B2B

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler ID Identity.

Skal vi også sammensætte jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder:
Agerbæk firmatøj