Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

KANSAS ARBEJDSTØJ

Må vi lave et oplæg til din virksomhed på noget Kansas Arbejdstøj?
JAKKER, ARBEJDSBUKSER

KANSAS ARBEJDSTØJ

Kansas arbejdstøj er ét af de klassiske brands inden for arbejdstøj. De er kendte over hele landet for deres arbejdstøjs slidstyrke og behagelige komfort.

Kansas’ sortiment består af alt lige fra kedeldragter, overalls og arbejdsshorts til sweatshirts, polo t-shirts og soft shell jakker. Det hele findes både til damer og til herrer.

Vores erfaring hos Agerbæk Firmatøj er, at Kansas egner sig til langt de fleste brancher, selvom det særligt har vist sig at være håndværkerne samt de store industri- og- produktionsvirksomheder, der sammen med fødevareindustrien har haft størst gavn af det.

Med Kansas er du på alle måder sikret et professionelt og slidstærkt arbejdstøj brand, som uden tvivl hører til blandt de bedste i landet.

Du kan kun købe Kansas gennem deres udvalgte forhandlere. Vi, hos Agerbæk Firmatøj, er meget stolte af at være blandt disse. Kontakt os herunder.

Vi Sælger Også Sikkerhedssko

Vi har adgang til +10 leverandører, der producerer sikkerhedssko.

Kansas Arbejdstøj Til Håndværkere

Kansas
Hos Agerbæk Firmatøj kan vi nemt trykke eller brodere dit logo og/eller dit navn på dit Kansas arbejdstøj.

Det samme gør sig gældende, hvis du har mange ansatte, og hver enkelt ansat skal have deres eget navn trykt på tøjet.

Vi er også leveringsdygtige i arbejdstøj fra Mascot, Engel, Tranemo, Kentaur og Lynsøe, som vi også kan trykke eller brodere dit logo på.

Kansas Arbejdstøj Forhandler

Kansas arbejdstøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Kansas arbejdstøj.

Skal Kansas også være en del af jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder
Kansas arbejdstøj