Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

LYNGSØE RAINWEAR

Vi sælger arbejdstøj fra Lyngsøe Rainwear til arbejdspladser, der gerne vil passe på sine ansatte.
REGNTØJ & ARBEJDSTØJ

LYNGSØE RAINWEAR

Lyngsøe Rainwear er en af europas største producenter af regntøj. Fra deres hovedkvarter i Herning har de i mere end 20 år forbedret forholdene for mennesker, som har et udendørs arbejde, hvilket har resulteret i en imponerende produktserie, der rummer alt lige fra regntøj til flammehæmmende vinterjakker, regndragter og kedeldragter.

Her finder du virkelig et brand, som har 100 % fokus på, at arbejdstøj skal være funktionelt. Derfor har de muligvis også noget, der minder om Danmarks største udvalg af vandtæt, vindtæt og/eller antistatisk arbejdstøj.

Her hos Agerbæk Firmatøj er det vores klare erfaring, at det specielt er inden for værftsindustrien herunder smedebranchen, man har særligt stor gavn af dette ekstremt praktiske arbejdstøj.

Det betyder dog ikke, at vi ikke har nogen alternativer! Vi forhandler også arbejdstøj fra bl.a. Mascot, Kansas, Engel og Tranemo, som du med en erhvervsaftale hos os frit kan blande, som du nu engang finder passende.

Logotryk På Dit Arbejdstøj

Når du køber arbejdstøj gennem Agerbæk Firmatøj, tilbyder vi også at trykke dit logo derpå.

Lyngsøe Rainwear - Praktiske Arbejdsuniformer Til Farligt Arbejde

Lyngsøe
Lyngsøe Rainwears arbejdstøj inkluderer alt fra regntøj og kedeldragter til arbejdsbukser og jakker. Derfor er det kun fantasien, der sætter grænser, hvis man skal sammensætte sin firmauniform med udgangspunkt i deres produktserier.

Du bør vælge deres arbejdstøj, hvis enten dine medarbejdere arbejder udendørs eller i udsatte miljøer med mange potentielle farer.

I så fald ville du med dit valg have prioriteret dine ansattes sikkerhed på den bedst tænkelige måde.

Køb Lyngsøe Rainwear B2B

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Lyngsøe Rainwear.

Skal vi også sammensætte jeres næste firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder
Agerbæk firmatøj