Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

MASCOT ARBEJDSTØJ

Må Vi Udarbejde Et Oplæg På Mascot Arbejdstøj Til Din Virksomhed?
ARBEJDSBUKSER MED STRETCH

Mascot Arbejdstøj - Den Ideelle Arbejdsuniform

Mascot Arbejdstøj er et af landets mest populære arbejdstøj brands. Det bliver brugt på titusindvis af danske arbejdspladser landet over, og her får du altså et dybt anerkendt mærke, som selv i international sammenhæng er kendt for sin enorme kvalitet og komfort.

Specielt komfortdelen har Mascot beskæftiget sig meget målrettet med de senere år, hvor de f.eks. har forbedret stretchen i deres arbejdsbukser og deres shorts markant, så de har opnået en helt uhørt popularitet blandt danske håndværkere.

Herudover har Mascot et ganske omfattende sortiment, der består af alt lige fra arbejdsbukser, termojakker og kedeldragter til hættetrøjer, knickers og sikkerhedsfodtøj. Ydermere har de også et enormt udvalg af jakker herunder vinterjakker, fleecejakker og softshell jakker.

Vores erfaring hos Agerbæk Firmatøj er, at det særligt er industriarbejdspladserne og håndværkervirksomhederne, som har gavn af Mascot, og i den forbindelse kan vi – udover at forhandle og levere tøjet til fordelagtige priser – også være behjælpelige med enten at trykke eller brodere jeres firmanavn- og- logo på tøjet.

Tryk & Broderi På Mascot Arbejdstøj

Du køber Mascot til fordelagtige priser gennem os - og kan samtidig få trykt eller broderet jeres firmanavn og logo derpå. 

Mascot Arbejdstøj - Det Naturlige Valg

Mascot Arbejdstøj
Har du fundet ét eller flere Mascot-produkter, som du godt kan li’, og som passer godt til din nye arbejdsuniform, men samtidig mangler den afgørende detalje, der gør, at du kan sige, uniformen er helt perfekt?

Fortvivl ej! Masser af vores kunder er i den situation, og med en erhvervsaftale hos Agerbæk Firmatøj kan de frit kombinere Mascots Arbejdstøj med mere end 30 andre brands.

På den måde kan vi sammensætte en uniform, der f.eks. består af et par arbejdsbukser med stretch fra Mascot, en sweatshirt fra ID® Identity og et par Airtox sikkerhedssko. Vi kan også lave lave en helt tredje kombination. Kun fantasien sætter grænser her.

Professionel Forhandler af Mascot Arbejdstøj

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Mascot arbejdstøj. Få et godt tilbud ved at udfylde formularen herunder.
Agerbæk firmatøj