Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

MATTERHORN JAKKER

Når du køber Matterhorn Jakker gennem os, har du truffet et moderigtigt og bæredygtigt valg.
BÆREDYGTIGT FIRMATØJ

Matterhorn Jakker

Her får du et brand, som har dedikeret sig selv til at producere kvalitetsfyldte og bæredygtige jakker til både herrer og damer. Matterhorn Jakkerne er på alle måder funktionalitet og komfort samlet i den samme jakke.

Alle deres jakker har et let design, som bliver suppleret af lækre detaljer, som du f.eks. ser på billedet, hvor det stribede mønster, der bevæger sig i den vertikale retning rundt om jakken, i kombination med et mat yderstof, giver den et autentisk look.

Udover jakker producerer Matterhorn også nogle ganske nydelige fleecetrøjer og veste, som er designet med udgangspunkt i de samme ambitioner om funktionalitet og komfort.

Hos Agerbæk Firmatøj kan vi anbefale Matterhorns Jakker til langt de fleste erhverv, og vi har også kunder, der efterspørger jakkerne som firmagave, da de også egner sig ganske godt til fritidsbrug.

Tryk & Broderi På Jakker

Hos Agerbæk Firmatøj har vi eget trykkeri, hvorfor du kan få stort set alle slags detaljer broderet på de jakker, du køber gennem os.

Det Bæredygtige Valg - Køb Matterhorn Jakker

Matterhorn Jakker
Matterhorn stræber efter at producere deres jakker på en bæredygtig og klimavenlig måde, og derfor er det nu også blevet muligt at købe Matterhorn Jakker, som er designet af 100 % genbrugsplast.

Ved at købe en Matterhorn Jakke, har du derfor gjort en stor forskel for vores fælles planet, og hvis du som chef køber Mattterhorn Jakker til alle dine ansatte, kan du gange den indsats med to for hver medarbejder, du har ansat.

Du kan til gengæld gange din indsats med fire, hvis du i samme ombæring forsyner dem med bukser fra Meyer og t-shirts fra ID Identity.

Vil du Købe Matterhorn Jakker?

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Matterhorn Jakker.

Skal Matterhorn også være en del af jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder:
Agerbæk firmatøj