Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

MERRYTIME BUKSER

Agerbæk Firmatøj er din foretrukne forhandler af MerryTime Bukser

BUKSER AF KVINDER TIL KVINDER

MerryTime Bukser

merrytime bukser
MerryTime Bukserne er nogle af de bedst producerede bukser, der findes på det danske marked for kvinder. Her får du et brand, som på alle måder har haft fokus på, hvordan de kunne designe bukser i så høj kvalitet, at uanset hvordan din talje ser ud, så har bukserne en pasform, der passer perfekt til dig.

Vidste du, at halvdelen af alle kvinder, svarende til næsten 50 %, efter eget udsagn ikke vælger de par bukser, som passer dem bedst, men de par bukser, der passer dem mindst dårligt?

Vidste du, at 2/3-dele af alle kvinder samtidig tror, at det er deres egen skyld, når de ikke kan passe de par bukser, de har udset sig?

Det er den tankegang, som MerryTimes Bukser gør op med. Det er ikke dig, der skal passe bukserne – det er bukserne, der skal passe dig!

Med MerryTimes Bukser får du den ultimative pasform, bevægelsesfrihed og komfort – kort sagt: de perfekte arbejdsbukser.

Profiltøj Til Kvinder & Mænd

Agerbæk Firmatøj er din totalleverandør indenfor tøj! Vi kan både forsyne din virksomheds mandlige såvel som kvindelige ansatte med lækre beklædningsdele, der får dem til at stråle som solen og signalere den professionalisme, der også skal præge deres arbejde.

MerryTime Bukser til De Kvindelige Ansatte

Merrytime
Vi hos Agerbæk Firmatøj anbefaler ofte MerryTime Bukser som det bærende element i firmauniformen til virksomheder med mange kvindelige ansatte, som man kan kombinere med en skjorte fra Eterna eller Minus.

Ved at købe MerryTime Bukser til dine ansatte, er du sikret et brand med mange forskellige pasforme, der passer til alle dine kvindelige medarbejdere – uafhængigt af deres forskellige taljestørrelse. De vil elske dig for den bevægelsesfrihed, du giver dem – og fordi de har en chef med forstand på mode.

Din MerryTime Forhandler

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders arbejdsuniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler MerryTime bukser.

Skal MerryTimes bukser også være en del af jeres arbejdsuniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder:
Agerbæk firmatøj