Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

MEYER BUKSER

Vi forhandler Meyer Bukser sammen med +30 andre Brands.
DEN PURESTE BOMULD

MEYER BUKSER

meyer bukser
Søger du den ultimative kombination mellem kvalitet, fokus på bæredygtighed og god pasform? Så skal du købe Meyer Bukser.

Alle deres bukser er produceret med 100 % økologisk bomuld eller af fairtrade bomuld, som er dyrket med et ganske minimalt klimaaftryk.

Samtidig indeholder deres bukser mange imponerende detaljer, som styrker deres funktionalitet. Det kommer f.eks. til udtryk i pasformenes smalle silhuet, som bare gør det til en endnu større fornøjelse at gå med Meyer.

Meyer er for dig, der sidder på kontor, dig der holder mange møder på fine restauranter, og til dig der spiller meget golf.

Med et par Meyer Bukser, er du klædt på af et kvalitetsbrand i verdensklasse.

Vores Ekspertise er Uniformer

Dét, vi elsker allermest hos Agerbæk Firmatøj, og dét som driver os, er, at designe vores B2B-Kunders Uniformer. Må vi også designe din?

Meyer Bukser Til Alle Profilarbejdspladser

Meyer Bukser
Vores erfaring hos Agerbæk Firmatøj er, at Meyers bukser – evt. i kombination med en skjorte fra Eterna, et bælte fra Connexion Tie og en jakke fra Bosweel – er en meget populær firmauniform hos mange profilarbejdspladser.

Du kan i øvrigt altid bede os om at sammensætte en helt unik firmauniform til jeres virksomhed. Vi kan frit vælge og vrage mellem 30 forskellige brands, og her er Meyer bare ét af dem

Vi Forhandler Meyer Bukser

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Meyer.

Skal vi også sammensætte jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder:
Agerbæk firmatøj