MEYER BUKSER

Søger du den ultimative kombination mellem kvalitet, fokus på bæredygtighed og god pasform? Så skal du købe Meyer Bukser.

Alle deres bukser er produceret med 100 % økologisk bomuld eller af fairtrade bomuld, som er dyrket med et ganske minimalt klimaaftryk.

Samtidig indeholder deres bukser mange imponerende detaljer, som styrker deres funktionalitet. Det kommer f.eks. til udtryk i pasformenes smalle silhuet, som bare gør det til en endnu større fornøjelse at gå med Meyer.

Meyer er for dig, der sidder på kontor, dig der holder mange møder på fine restauranter, og dig der spiller meget golf.

Med et par Meyer Bukser, er du klædt på af et kvalitetsbrand i verdensklasse.

Meyer Bukser til alle profilarbejdspladser

Vores erfaring hos Agerbæk Firmatøj er, at Meyers bukser – evt. i kombination med en skjorte fra Eterna, et bælte fra Connexion Tie og en jakke fra Bosweel – er en meget populær firmauniform hos mange profilarbejdspladser.

Du kan i øvrigt altid bede os om at sammensætte en helt unik firmauniform til jeres virksomhed. Vi kan frit vælge og vrage mellem 30 forskellige brands, og her er Meyer bare ét af dem

Vil du købe Meyer Bukser?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Meyer.

Skal vi også sammensætte jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder: