Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

OCEAN Regntøj

Mangler du arbejdstøj til udendørsbrug? Så bestil Ocean Regntøj her.
REGNTØJ TIL VIRKSOMHEDER

OCEAN REGNTØJ

ocean regntøj
Hvis dit arbejde er udendørs, eller du i det hele taget bare ofte befinder dig udenfor, så burde du overveje, om din garderobe ikke i højere grad burde udgøres af Ocean Regntøj.

Ocean Abekos historie startede i 1958, hvor de oprindeligt havde sat sig for at være én af landets førende designere af funktionelt arbejdstøj til fiskerierhvervet, herunder de mange havnearbejdere.

Den dag i dag har Ocean udvidet deres kollektion til at omfatte alle former for praktisk udendørstøj til ALLE former for udendørsarbejde.

Deres branchekendskab er enormt, og med en produktserie, der består af alt lige fra lette regnjakker og vandtætte termokedeldragter til lette sikkerhedsgummistøvler og overalls, har de sat sig tungt på det udendør’ske arbejdsmarked.

Vi hos Agerbæk Firmatøj er svært begejstret over Ocean, og vi kan varmt anbefale det til alle, der sætter pris på kvalitetsregntøj og komfort. De producerer både regntøj til damer og mænd. Ja, de producerer også regntøj til børn.

Køb dit Arbejdstøj her

Hos Agerbæk Firmatøj forhandler vi arbejdstøj og sammensætter firmauniformer til vores erhvervskunder med udgangspunkt i +40 firmatøjbrands.

Ocean Regntøj - Til dig, der arbejder udendørs

Ocean Regntøj
Hvor mange timer bruger du udenfor om dagen? Arbejder du mere udenfor end indenfor? Er du dagligt udsat for blæst og kulde – måske endda nogle gange regn, sne og slud?

Hvad enten du er chef, kaptajn, koordinator, materialeansvarlig eller den, som rent faktisk må leve med naturens vejrforhold i dit daglige arbejdsliv, bør du tage dig selv og dine kollegaer seriøst.

De skal have de bedst mulige forhold, når de går på arbejde, og det kan du helt klart sige, at du gjort dit til, hvis jeres virksomhed investerer i Ocean Regntøj til alle jeres ansatte.

Du kan også kigge på vores udendørs arbejdstøj fra Lyngsøe Rainwear.

Ocean Abeko Forhandler

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Ocean regntøj.

Kunne du også bruge Ocean som arbejdstøj? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder:
Agerbæk firmatøj