Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

SADDLER

SADDLER producerer tasker, bælter og pengepunge til virksomheder og deres profilansatte
BÆLTER & TASKER

SADDLER

saddler
Har du en passion for læder? Så har du netop fundet et nyt favoritmærke i SADDLER!

Her får du et svensk kvalitetsbrand, der i årtier har beskæftiget sig med at producere alt lige fra armbånd og pengepunge til tasker og bælter, som er fremstillet af det pureste læder.

Samtidig har de altid 100 % fokus på hvordan de kan gøre deres produkter mere bæredygtige for alle mennesker i produktionsprocessen, idet de både tilstræber at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår for de ansatte, og at efterlade så minimalt et klimaaftryk som muligt i forhold til deres materialevalg.

Af samme årsag bruger de kun læder, der er blevet certificeret af den internationale Leather Working Group (LWG), som er en organisation, der forsøger at minimere skadelig produktion af læder på verdensplan

Profiltøj Til Alle Brancher

Hos Agerbæk Firmatøj er vi eksperter i at sammensætte profiluniformer, og her udgør accessories som bekendt blot en detalje i en samlet uniform.

SADDLER Computertasker

saddler computertaske
Hos Agerbæk Firmatøj bruger vi ofte SADDLERs bælter i kombination med vores andre brands, når vi skal sammensætte en firmauniform for en af vores kunder.

Det kunne f.eks. være, vi tog et af deres bælter og kombinerede med et par Sunwill Bukser, en Eterna Skjorte og en Bosweel Blazerjakke. Kun fantasien sætter

Vil Du Købe SADDLER?

Agerbæk firmatøj
Kunne du tænke dig at købe en af SADDLERs mange tasker til enten dig selv eller dine ansatte? Eller skal vi sammensætte en uniform til jeres firma, hvor et af deres bælter eller en af deres tasker er det bærende element?

Alt du skal gøre er at ringe på +45 98 88 50 10. Du kan også besøge vores showroom i Nygade 23, Brønderslev.

Eller du kan udfylde kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Agerbæk firmatøj