Seven Seas

Seven Seas er et kvalitetsbrand, som er ejet af danske ID (Identity).

Deres sortiment består af af alt lige fra skjorter og striktrøjer til jakker og veste, som alt sammen er produceret til det kvalitetsbevidste herresegment, der dyrker det klassiske og stilfulde look.

Hos Agerbæk Firmatøj er vi særligt begejstret for deres striktrøjer, som vi ofte har brugt i kombination med vores andre brands til f.eks. detailforretninger, kontorarbejdspladser og endda også til en chaufføruniform.

Deres striktrøjer har et meget basic look, hvor særligt brystpartiet er særdeles velegnet til brodering af jeres logo og firmanavn. Det kan eventuelt  suppleres med den ansattes navn og stilling.

Vi står altid til rådighed med at assistere dig i, hvilke brands der passer bedst til din branche, og sammen kan vi skabe jer den perfekte firmauniform.

Seven Seas skjorte... med jakke - og i kombination med 30 andre brands

Er du chef i jeres virksomhed? Har du ikke lyst til at gå i det samme tøj som dine ansatte? Så kan du købe en Seven Seas skjorte – evt. i kombination med en jakke fra Matterhorn.

Du kan også kombinere en af deres skjorter med et par Meyer Bukser samt et bælte og slips fra Saddler.

Det er utrolig sjældent, at alle ansatte i den samme virksomhed udfylder de samme jobfunktioner. Det betyder selvfølgelig også, at I har brug for mere end én enkelt firmauniform.

Vil du købe Seven Seas?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Seven Seas.

Skal vi også sammensætte jeres næste firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder: