Sika Footwear

Sika Footwear er en af Danmarks bedste producenter og leverandører af arbejdsfodtøj og sikkerhedssko.

Med mere end 150 års erfaring, er det også mere end almindelig svært at finde et brand, som har mere indsigt i, hvordan man producerer den perfekte sko end Sika.

Sika designer både sko til sygeplejersken, til lægen, til politimanden, til direktøren og til renovationsmedarbejderen.

Det specielle ved Sika er, at de på en helt særlig måde formår at producere sko, som er designet til specifikke brancher med udgangspunkt i brugernes unikke oplevelser.

Vores erfaring hos Agerbæk Firmatøj er, at det er de færreste, der ender med at være utilfredse med et par sko fra Sika.

Det kommer du heller ikke til at blive.

Sika Footwear til din firmauniform

Hos Agerbæk Firmatøj bruger vi ganske ofte Sika Footwear i kombination med vores 30 andre brands til at sammensætte de helt perfekte firmauniformer, vores kunder går i.

Det kan vi også gøre for jer!

Vi kan komme ud på jeres arbejdsplads og tage mål af alle jeres medarbejders fødder. Herefter giver vi et helt uforpligtende bud på hvilke sko der egner sig bedst til de forskellige jobfunktioner i jeres forretning, og vi leverer det hele direkte til jeres dør.

Vi leverer også sikkerhedssko fra Mascot, HKS, NokNok og Airtox.

Vil du købe Sika Footwear?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders arbejdsuniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Sika Footwear.

Skal Sika også være en del af jeres uniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder: