Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

STORM TEXTIL

Køb alle dine basisvarer fra Storm Textil til fordelagtige priser gennem Agerbæk Firmatøj. 

T-SHIRTS, STORM TØJ

STORM TEXTIL

storm textil
I mere end 30 år har Storm Textil fra sit lager i Brønderslev været garant for en professionel og ansvarlig tekstilproduktion. En samarbejdspartner, vi er meget stolte af at have her hos Agerbæk Firmatøj.

De har et utrolig bredt sortiment, der praktisk talt består af alle basis tekstilvarer. De er særligt stærke inden for produktion af t-shirt og sweatshirts, som kan fås i flere forskellige farver og pasforme.

Hos Agerbæk Firmatøj bruger vi ofte deres hættetrøjer i kombination med andre brands, når vi skal sammensætte et arbejdstøjssæt til f.eks. vores håndværker- eller lagerarbejderkunder.

Vi står altid til rådighed med brodering eller tryk af jeres navn samt logo på tøjet, og vi kan også fragte det hele til jeres firmaadresse.

Vi ønsker at være din Tøjforhandler

Vores mål i livet er at være alle jyske virksomheders foretrukne tøjforhandler, der ikke alene skaffer tøj til fordelagtige priser, men også rådgiver omkring sikkerhed, signaler og mode.

Storm Textil - I Kombination med 35 Kvalitetsbrands

Storm Textil
Hos Agerbæk Firmatøj har vi mange kunder, herunder en del håndværkere, som sætter stor pris på at have et par hættetrøjer og nogle basic t-shirts til at ligge i deres skab, når de dovne arbejdsdage trænger sig på. Her anbefaler vi dem ofte at købe Storm Textil.

Det skal dog siges, at vi har over 30 forskellige brands, som du helt frit kan vælge mellem, hvad enten du skal købe arbejdstøj til dine ansatte eller fritidstøj til dig selv.

Det kunne f.eks. være et par t-shirts fra Tee-Jays sammen med nogle poloer og et par bukser fra You Brands, som også kan kombineres med en jakke fra Matterhorn og en taske fra SADDLER.

Vil Du Købe Storm Textil?

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Storm Textil.

Skal vi også sammensætte jeres næste firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder, så bringer vi det direkte til din dør.
Agerbæk firmatøj