STORM TEXTIL

I mere end 30 år har Storm Textil fra sit lager i Brønderslev været garant for en professionel og ansvarlig tekstilproduktion. En samarbejdspartner, vi er meget stolte af at have her hos Agerbæk Firmatøj.

De har et utrolig bredt sortiment, der praktisk talt består af alle basis tekstilvarer. De er særligt stærke inden for produktion af t-shirt og sweatshirts, som kan fås i flere forskellige farver og pasforme.

Hos Agerbæk Firmatøj bruger vi ofte deres hættetrøjer i kombination med andre brands, når vi skal sammensætte et arbejdstøjssæt til f.eks. vores håndværker- eller lagerarbejderkunder. 

Vi står altid til rådighed med brodering eller tryk af jeres navn samt logo på tøjet, og vi kan også fragte det hele til jeres firmaadresse.  

STORM TEXTIL - i kombination med 30 andre brands

Hos Agerbæk Firmatøj har vi mange kunder, herunder en del håndværkere, som sætter stor pris på at have et par hættetrøjer og nogle basic t-shirts til at ligge i deres skab, når de dovne arbejdsdage trænger sig på. Her anbefaler vi dem ofte at købe Storm Textil.

Det skal dog siges, at vi har over 30 forskellige brands, som du helt frit kan vælge mellem, hvad enten du skal købe arbejdstøj til dine ansatte eller fritidstøj til dig selv.

Det kunne f.eks. være et par t-shirts fra Tee-Jays sammen med nogle poloer og et par bukser fra You Brands, som også kan kombineres med en jakke fra Matterhorn og en taske fra SADDLER.

Storm Textil til din dør?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Storm Textil.

Skal vi også sammensætte jeres næste firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder, så bringer vi det direkte til din dør.