Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

SUNWILL

Vi Forhandler Sunwill Jakkesæt, Bukser & Skjorter
BUKSER & JAKKESÆT

SUNWILL - Til Mænd & Kvinder

sunwill
Sunwill er et internationalt anerkendt herretøjsbrand, der har eksisteret siden 1963, og som på alle måder er skabt til den kræsne profilansatte.

Den kræsne profilansatte er ham, der først og fremmest sætter pris på et klassisk og tidsløst look, men som på den anden side ikke vil ligne  alle andre mennesker. Der skal være plads til, vi alle kan have vores individuelle forskelligheder, samtidig med vi arbejder for de samme mål.

Her hjælper Sunwill dig med at få de bedste sider af din personlighed til at sidde uden på tøjet.

Vores erfaring er, at det særligt er de højtprofilierede profilarbejdspladser, der f.eks. ønsker en af deres jakkesæt som det bærende element i deres firmauniform.

Du må ikke snyde dig selv, dine medarbejdere og dine kollegaer for disse produkter, for de er virkelig synonymet med den ultimativeste form for kvalitet inden for bukse- og jakkesætproduktion. Prøv selv – du vil sent fortryde det!

Agerbæks Eksklusive B2B Profilaftale

Vi er virksomhedernes foretrukne profiltøjsforhandler. Se hvordan du også får en af vores eksklusive B2B Profilaftaler her ->

Sunwill Habitbukser & Jakkesæt

Sunwill bukser
I og med vores passion hos Agerbæk Firmatøj er at designe firmauniformer, har vi efterhånden sammensat utallige af disse sammen med et Sunwill jakkesæt og i kombination med enten en skjorte fra ANGLI, Eterna eller Bosweel – evt. også sammen med et bælte og slips fra Connexion Tie.

Hvis du/I samtidig gerne vil have trykt eller broderet jeres virksomheds firmanavn- og logo på tøjet – måske endda sammen med den ansattes navn og stilling – så kan vi også hjælpe med det.

Uanset, om I er revisorer, bankansatte eller advokater, og uanset, hvor I ligger i landet, så kan vi møde op på jeres arbejdsplads, tage mål af alle jeres medarbejdere, sammensætte den perfekte uniform, brodere tøjet, og endelig levere det hele direkte til jeres dør.

Vi er din Sunwill Forhandler

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Sunwill.

Skal vi også sammensætte jeres næste firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder:
Agerbæk firmatøj