TEE JAYS

Tee Jays er en af de mest kendte producenter af t-shirts og poloer, der findes i Det Danske Land, og deres sortiment er intet mindre end en sand fornøjelse, der udelukkende består af klassiske og elegante basisvarer.

Oprindeligt var det en amerikansk virksomhed, der siden er kommet på danske hænder, og derved også har fundet vej til Agerbæk Firmatøjs sortimenter.

De producerer både t-shirts, poloer og sweatshirts, men også hættetrøjer, skjorter og jakker. Alle deres produkter fås i alle de traditionelle pasforme og i alle de klassiske farver.

Det er vores erfaring, at det særligt er detailbutikkerne og de større fælleskontorer, som gerne vil købe deres produkter, men herudover kan du også skabe din egen unikke uniform ved f.eks. at kombinere deres poloer med én eller flere af de 30 andre brands, vi også forhandler hos Agerbæk Firmatøj. Det kunne f.eks. være et par bukser fra Alberto og et bælte fra Connexion Tie.

Tee Jays med dit navn og logo broderet på

Grunden til så mange virksomheder vælger Tee Jays’ t-shirts, poloer og trøjer, når de skal have sammensat deres firmauniform, skyldes formentlig, at de har så let, elegant og basic et udseende. 

Det har den fordel, at hvis du enten vil have trykt eller broderet dit firmanavn- og- logo på, så vil det ikke blive overskygget af et alt for karismatisk design.

Vi hos Agerbæk Firmatøj står altid parat til at vejlede dig i, om tøjet egner sig bedst til tryk eller brodering, og herefter leverer vi et slidstærkt resultat direkte til din dør.

Vil du købe Tee Jays?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Tee Jays.

Skal vi også sammensætte jeres næste firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder: