TRANEMO

Tranemo er én af de mere hæderskronede brands, vi har herhjemme i Danmark indenfor arbejdstøj. Siden 1934 har de været garant for arbejdstøj af højeste kvalitet til alle de, for hvem det at gå på arbejde kan være en farlig fornøjelse.

Deres kerneværdier baserer sig på, at ingen skal kunne komme til skade som resultat af en ulykke, der kunne have været undgået med forebyggelse.

Af samme årsag har de designet og udviklet utallige produkter, der beskytter mod alt fra strålevarme og kemikalier til smeltet metal og eksplosionsfarer.

Særligt deres flammehæmmende jakker og bukser går som varmt brød hos Agerbæk Firmatøj, og vi kan varmt anbefale dem til alle, der er udsat for potentielle farer i deres daglige arbejdsliv.

Professionel Tranemo forhandler

Tranemo er udelukkende producenten og designeren bag tøjet, og hvis du derfor ønsker at få fat i deres produkter til dit firmas arbejdsuniform, skal du have kontakt til én af deres udvalgte forhandlere.

Dem er vi så heldige at høre til blandt her hos Agerbæk Firmatøj, og derfor står vi også altid til rådighed med at tage mål af jeres ansatte samt trykke jeres navn og firmalogo på tøjet, inden vi bringer det hele direkte til jeres dør.

Samtidig er vi også leveringsdygtig i al slags arbejdstøj fra Mascot, Kansas og Engel.

Vil du købe Tranemo?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Tranemo.

Skal vi også sammensætte jeres næste uniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder