Agerbæk Firmatøj
B2b forhandler af

YOU BRANDS

Vi bruger You Brands sammen med +35 andre tøjmærker til at sammensætte firmauniformer for vores B2B kunder.
LÆKRE BASISVARER

You Brands

you-brands
YOU Brands Denmark A/S har sit moderselskab oppe i Norge, men har siden 2012 også været en etableret spiller på det danske marked. I dag er de én af nordens største leverandører indenfor arbejdstøj, profilbeklædning og reklameartikler.

De har altså derfor et utrolig bredt sortiment, som spænder over alt fra forklæder, tasker og sportstøj til almindelige basisvarer som t-shirts, jakker og hovedbeklædning.

Vores erfaring hos Agerbæk Firmatøj er, at deres guldgruppe af basisvarer ikke bare kan indgå i de fleste virksomheders firmauniformer, men også er utrolig praktisk som fritidstøj.

Vi kan altid hjælpe dig med at trykke eller brodere dit logo og firmanavn på tøjet, og vi kan bringe det hele direkte til din dør.

Måske er du heldig, dine ansatte også bruger tøjet i deres fritid, og dermed giver dig gratis reklame. Ren win-win, og det er noget vi kan li’ hos Agerbæk Firmatøj.

T-Shirts med Selvvalgt Tekst & Logo

Når du køber T-shirts gennem Agerbæk Firmatøj, kan du selv vælge hvilken tekst du vil have trykt eller broderet derpå - ligesom du selvfølgelig også bestemmer, hvorhenne det skal være.

YOU BRANDS - Til Supplement Af Din Firmauniform

You Brands
Har du fundet et af YOU Brands’ produkter, som du tænker vil passe utrolig godt til din virksomheds firmauniform, men så mangler der bare noget andet?

Fortvivl ej, for det er derfor, vi er her! Hos Agerbæk Firmatøj har vi over 30 forskellige tøj brands, som du helt frit kan kombinere imellem, og hvis du ønsker det, så kan vi også gøre det for dig.

Vi har både arbejdstøj fra Mascot, skjorter og striktrøjer fra Seven Seas, t-shirts fra ID, bukser fra Alberto og bælter og slips fra Connexion Tie.

Vi møder gerne op på din arbejdsplads, tager mål af dig og dine ansatte og giver jer et helt uforpligtende bud på, hvordan jeres firmauniform kunne se ud.

Vil du købe You Brands?

Agerbæk firmatøj
Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler YOU Brands.

Skal vi også sammensætte jeres næste firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder:
Agerbæk firmatøj