Clipper - Kvalitetsstrik til herrer

Clipper er et af Europas førende brands inden for herrestrik – én af få danske producenter, som ikke bare har fået sit internationale gennembrud, men som også berettiget har tilkæmpet sig et beundringsværdigt ry som nogen, man virkelig bør se op til i branchen.

Her finder du et kvalitetsbrand fra ende til anden, som både producerer jakker, sweatshirts, pullovers, poloer, t-shirts, cardigans og huer. Der er fokus på detaljen i alle komponenter af produktionen, hvor det særligt er det klassiske håndværk og kombinationen med de bedste metervarer, der danner fundamentet for disse tidsløse klassikere.

I og med de også er moderselskabet bag andre brands, herunder Belika Skjorter og CC55, som vi også fører hos Agerbæk Firmatøj, er de uden tvivl én af de største leverandører af firmatøj i landet – og vi er meget stolte af at have dem hos os.

Clipper til enhver firmauniform

Ligegyldigt om du arbejder i en detailforretning, på et lager eller har meget direkte kundekontakt, så har Clipper produceret strik, der er specielt tilpasset til din branche. 

De giver enhver medarbejder muligheden for at føle sig velklædt, uanset hvilken funktion han eller hun varetager, og det betyder ultimativt også, at de vil levere et bedre stykke arbejde.

Skal Clipper være en del af din firmauniform?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler Clipper.

Skal vi også sammensætte jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder: