Agerbæk Firmatøj
B2B Sammensætning og salg af

Uniformer

Må vi også designe dit firmas uniform?

Uniformer til alle professioner

uniformer
Siden 1986 har vi hos Agerbæk Firmatøj designet uniformer til hundredvis af forskellige brancher, og vi kan også hjælpe dig!

Vi stræber efter at være en totalleverandør, når det kommer til tøj, og derfor står vi altid til rådighed – lige fra jeres uniform skal designes til når hele firmaet skal løbe i ens tøj til den årlige DHL-stafet eller jeres altmuligmand trænger til et nyt par sikkerhedssko.

Uanset om du er direktør, sælger, receptionist, chauffør, læge eller produktionsmedarbejder, og uanset hvor mange forskellige professioner og dermed forskellige uniformer, I har behov på jeres arbejdsplads, så er vi leveringsdygtige.

Sammensæt Din Egen Uniform Med +35 Brands

Vi bruger gennemsnitligt tre forskellige leverandører samt fire forskellige brands, når vi sammensætter vores kunders uniformer.

Tryk & Logo På Firmauniform

Lad os sammensætte din firmauniform, og få samtidig dit firmalogo broderet på.

Specialfremstillet Firmauniform

Med adgang til +35 Brands sikrer vi dig en unik firmauniform.

1. I ser et oplæg

Vi tager en snak om jeres behov. Hvor mange ansatte har I, hvilke jobfunktioner har de, og om der skal trykkes logo eller broderes små detaljer på tøjet.

2. Vi tager mål

Vi laver nogle forskellige bud på nogle firmauniformer, som I får lov til at prøve. Når I er tilfredse, tager vi mål af jeres ansatte.

4. Broderi

Vi skaffer arbejdstøjet hjem fra vores leverandører i den aftalte mængde, hvorefter vi (alt efter hvad vi i øvrigt har aftalt) trykker jeres firmanavn og logo på tøjet.

5. Lagerføring

Når det hele er klar, pakker vi det rigtig pænt ind, og kører det ud til jeres arbejdsplads. Herefter håndterer vi alt vedrørende retur, rekvisition og lagerføring.

Besøg os eller få besøg af os

Book et møde

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt

Læs Også Vores Indlæg