J. Harvest & Frost blazer

Du bør overveje J. Harvest & Frost, hvis du arbejder i et seriøst firma, hvor der konstant er fokus på at forbedre sine egne og virksomhedens resultater. Den slags firma, hvor det er en dagligdagsting at bære skjorte og i nogle tilfælde også blazer.

Blazer jakken er i sig selv et genialt påklædningsmiddel, fordi den både kan bruges til formelle og uformelle anledninger, og fordi den kan bæres sammen med almindelige jeans såvel som chinos og fløjlsbukser. Skal vi være helt ærlige, er langt de fleste mennesker i virkeligheden nok bare den allerbedste version af dem selv, mens de har en blazer på.

J. Harvest & Frosts blazer jakker er fantastiske, fordi de har et stilsikkert look, giver dig den ultimative bevægelsesfrihed og i flere tilfælde er decideret vandafvisende. Samtidig fås de i et bredt udvalg og i mange forskellige farvekombinationer.

J. Harvest & Frosts blazer jakker egner sig til langt de fleste profilarbejdspladser, og findes både til herrer og damer.

Ingen blazer jakke uden skjorte

Eftersom der som minimum nok vil blive kigget lidt, hvis du forsøgte at troppe op på arbejde alene i en blazer jakke, kan du med fordel også købe en skjorte fra J. Harvest & Frost eller én af Agerbæk Firmastøjs 30 andre leverandører.

Du kunne f.eks. kombinere en blazer jakke fra J. Harvest & Frost med en skjorte fra Bosweel, et slips fra Connexion Tie og et par bukser fra Alberto.

Mangler du en blazer?

Hos Agerbæk Firmatøj har vi sammensat, trykt og broderet utallige virksomheders firmauniformer siden 1949. Vi ved derfor, hvad vi taler om, når vi anbefaler J. Harvest & Frosts blazer jakker.

Skal én af disse blazere også være en del af jeres firmauniform? Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen herunder: